Nieuws

LOKAAL: Christine Dejaeger

Vooruit Boutersem

Friday 22

April 2022 18:17

Bestuurslid in de kijker!

Dit keer een vaste waarde sinds jaren: Christine Dejaeger.
Deze straffe madam woont samen met haar man Jaak en hun 2 viervoeters Smekke en Florke in Roosbeek. Haar zorgend karakter komt niet alleen tot uiting binnen Vooruit, maar ook in haar job als verzorger van mensen met beperking in Overijse. Ze houdt van haar bewoners met heel haar hart.
Naast verzorger is ze ook vakbondsafgevaardigde. Het hoeft niet gezegd voor welke vakbond ze actief is!

In haar vrije tijd heeft Christine heel wat verre reizen gemaakt, waar ze vele mooie herinneringen aan over houdt. Verder gaat ze elke dag met haar 2 “kindjes” wandelen en daar genieten ze allemaal van.


Waarom koos Christine voor Vooruit?
“Ik ben geboren in een rood gezin, waar warmte, respect en vriendschap centraal stonden. Ik heb het dan ook altijd al belangrijk gevonden om echt in verbinding te staan met mensen, te luisteren naar hun verhalen en soms hulpkreten en dan ook alles te doen wat ik kan om hun problemen op te lossen of te verlichten. Soms is luisteren al genoeg, maar we moeten ook durven actie te ondernemen als het kan.
Lokaal wil ik blijven streven naar een Boutersem waar iedereen zich thuis voelt en waar leven met en voor elkaar centraal staat. Dat gemeenschapsleven is onbetaalbaar en moet behouden blijven!
Mijn motto is dan ook: heb oog en oor voor de medemens, stel je eens in een ander zijn plaats. Wees gewoon wie je bent, maar met het hart op de juiste plaats.”

Bij Vooruit Boutersem is Christine al jaren een vaste waarde binnen het bestuur en daarbuiten, in de gemeenteraad.
Ze prijst zich gelukkig dat ze 6 lang schepen van openbare werken en landbouw mocht zijn en heeft daar heel wat fijne ervaringen bij opgebouwd. Haar goede verstandhouding en contacten met de lokale boeren zijn daar zeker een van de hoogtepunten in.
Daarnaast is Christine echt een van de mensen die voor het vuur binnen de partij zorgen. Ze is niet bang om haar ongezouten mening te geven, maar heeft respect voor ieder zijn mening. We kunnen ook altijd op haar rekenen als er hier en daar extraatjes moeten gebeuren.

Christine staat binnen het bestuur dan ook gekend als een madam met pit én een gouden hart. Ze is iemand die eigenhandig alle onrecht uit de wereld zou aanpakken als ze kon. Naast dat “rode” vuur is ze een heel liefdevol persoon en gaat ze ook voor je door een vuur. 
Terug naar de homepagina
Over de Auteur

Vooruit Boutersem

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant