Nieuws

LOKAAL: CD&V en Vooruit in kartel naar de kiezer

Team Vooruit

Friday 22

March 2024 16:15

CD&V en Vooruit trekken in kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024 in Laarne en Kalken. “We willen de lokale politiek versterken en met deze samenwerking
dichter bij alle inwoners van Laarne en Kalken staan”, zeggen Didier Combel en Jo De Mey, voorzitters van CD&V en Vooruit.

 

Gert Schelstraete (CD&V) wordt lijsttrekker van het kartel. Aanvankelijk was hij van plan om niet meer op te komen. Hij keert dus op zijn stappen terug. “Waarom ik heb besloten om me toch verkiesbaar te stellen? Omdat ik geloof in partij overstijgend samenwerken, los van stand of afkomst. Op lokaal niveau heeft politieke kleur weinig of geen betekenis. In het bijzonder wil ik me smijten uit liefde voor Laarne. Ik zie onze gemeente en haar inwoners enorm graag en wil me blijven inzetten voor ieder van hen”, zegt Gert Schelstraete.

Op plaats 2 staat Eva Vens (Vooruit). “We zijn ervan overtuigd dat door samen te werken, we een krachtige stem kunnen zijn voor een sterk, lokaal en sociaal beleid,” benadrukt Eva. Els Verté (CD&V) staat op 3. “We streven naar een beter bestuur dat alle inwoners vertegenwoordigt en de belangen van de inwoners centraal stelt.” Gemeenteraadslid Luk Van Meensel (Vooruit) staat op plaats 22 en licht enkele thema’s toe. “Ons verkiezingsprogramma wordt later voorgesteld maar belichaamt onze toewijding aan een gemeente waarin respect, solidariteit en vooruitgang centraal staan.” Koen De Wilde duwt de lijst voor CD&V.


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant