Nieuws

LOKAAL: Blankenberge - De zomer van Vooruit

Vooruit Lokaal

Friday 15

September 2023 13:24

Alhoewel we een wisselvallige zomer achter de rug hebben, kunnen we toch van een geslaagd zomerseizoen spreken. Ook dit jaar vonden velen de weg terug naar ons geliefkoosde Blankenberge. De bezettingsgraad in de vakantieverblijven, appartementen en hotels was best oké. Het goede weer van september zorgde er nog voor dat we meer dagtoeristen konden verwelkomen dan we gewoon zijn. We blikken dus tevreden terug op de voorbije maanden.

Jurgen, Patrick en Annie hebben ook deze zomer bijgedragen aan het dagelijks beleid van de stad. Zo kan je uit de zoektocht naar een uitbater voor de cafetaria in het nieuwe zwembad besluiten dat deze werf op z’n einde loop. Verder werd in onze oren gefluisterd dat er voor het einde van het jaar meer informatie komt over het woonzorgcentrum De Strandjutter. Ook verscheen al een eerste voorstel voor het toekomstige Huis van de Blankenbergenaar. We waren getuige van het eerste huwelijk op het Belgische strand. En we hadden met Radio 2 Zomerhit terug een event te pakken om u tegen te zeggen. Bij deze wens ik dan ook een woord van dank te richten aan allen die ertoe hebben bijgedragen om van deze zomer ondanks het mindere weer er een topeditie van te maken.

Naast de festiviteiten in het casino, Parkies en de verschillende animaties doorheen de stad hebben we natuurlijk ook als beweging niet stilgezeten. Net voor het zomerreces hernamen we de huisbezoeken. Tijdens deze gesprekken hoorden we al veel positieve feedback maar ook persoonlijke zorgen of ergernissen over uiteenlopende onderwerpen die we zeker serieus nemen. Ik wil de mensen die we hebben bezocht of die ons gemaild hebben dan ook hartelijk bedanken voor hun openhartigheid.

Voor degenen die we nog niet hebben ontmoet: hopelijk treffen we elkaar binnenkort! Heb je echter geen geduld en wil je nu al iets kwijt, aarzel niet ons te contacteren op [email protected]


Ga naar Vooruit Lokaal
Over de Auteur

Vooruit Lokaal

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant