Nieuws

LOKAAL: Blankenberge - Vooruit Blankenberge-Uitkerke brandt van ambitie en geeft de aftrap van hun campagne.

Vooruit Lokaal

Monday 19

June 2023 20:55

Aan de start van ongetwijfeld een mooie zomer is Vooruit Blankenberge-Uitkerke zeer enthousiast en vastberaden over de gemeenteraadsverkiezingen die volgend jaar worden georganiseerd. Met een frisse blik en hernieuwde energie staat Vooruit Blankenberge-Uitkerke klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. De beweging heeft volop de wind in de zeilen en is dan ook vastbesloten om ook in Blankenberge vooruit te gaan met Vooruit. Deze ploeg bestaat uit ervaren leden maar ook jonge krachten vol frisse ideeën. 

Onze nationaal voorzitter Conner Rousseau straalt een krachtige vibe uit over de waarden van Vooruit en heeft komaf gemaakt met fabeltjes en framing over socialisten. Met zijn steun is ook Vooruit Blankenberge-Uitkerke vastberadener dan ooit tevoren om misvattingen verder uit de weg te ruimen.

“Hier in Blankenberge zijn we sterk overtuigd van onze kracht; we zijn dan ook enorm gemotiveerd om vooruit te gaan. Wij stappen namelijk naar de verkiezingen vol hoop, solidariteit, eeuwige strijdbaarheid en blinken uit in ons positief verhaal.”

Met een gezonde dosis bescheidenheid, doch zelfzeker en vol goede moed, gaan we ondertussen de dialoog blijven aangaan met onze inwoners, vinger aan de pols houden, luisteren we naar de bekommernissen en presenteren we concrete oplossingen voor de uitdagingen waar onze geliefde stad voor staat. We hebben dan ook enorm veel goesting in wat komen zal.

Vlaams Volksvertegenwoordiger en Burgemeester van Bredene Steve Vandenberghe kwam zondag 18 juni 2023 meer vertellen over het werk van Vooruit in het Vlaams Parlement. Hij heeft het onder andere gehad over het onderwijs en het werk en de ambities van Vooruit. Vooruit wil daar de stilstand doorbreken. 

Komende events van Vooruit Blankenberge-Uitkerke: wees welkom!

24/06/2023: Lente-actie Manitobaplein (restaurant Medina) “Zet u erbij” v.a. 12u.30: natje en droogje

01/07/2023: Van Vlees & Vis Biefstuk- en Pladijsfiletbak in de Bollaard van 12 tot 14u.00


Ga naar Vooruit Lokaal
Over de Auteur

Vooruit Lokaal

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant