Beveren-Waas

Oost-Vlaanderen

Beveren de gemeente, waar 8 unieke dorpen met hun eigen karakter naast elkaar leven, maar toch verbonden zijn in een hechte eenheid. Sinds 965 ademt onze regio grootsheid en verbondenheid uit, een erfenis van de trotse Heren Van Beveren. Hier proef je nog de authentieke 'Bouillie met mosterdsaus van de slager' en geniet van een Ostdonk Tripelke in een plaatselijk, authentiek café.

Beveren viert het leven met hartverwarmende evenementen zoals de legendarische Beverse Feesten, bruisende Meilseelse Dorpsfeesten, Dijkfeesten te Kallo, jaarmarkten in Kieldrecht, Haasdonk en Prosperpolder. Als havenstad zijn we niet alleen rijk aan geschiedenis maar ook aan mogelijkheden.

Maar we zijn meer dan alleen tradities. In Beveren strijden we voor meer gelijkheid en eerlijke kansen voor elke persoon in alle dorpskernen, want we weten dat ware grootsheid schuilt in een samenleving die iedereen omarmt. Bij ons zijn er geen grenzen, geen beperkingen, alleen mogelijkheden om te groeien en samen te bloeien.

Sluit je aan bij Vooruit Beveren, waar traditie en toekomst hand in hand gaan.  Vooruit Beveren staat voor je klaar, altijd en overal, want hier bouwen we samen aan een betere toekomst

 

De
gezichten
van
Beveren-Waas