Nieuws

LOKAAL: Action Park Kiewit komt met gloednieuw winterprogramma

Vooruit Hasselt

Wednesday 15

December 2021 13:18

Action Park Kiewit is al jaar en dag dé place to be voor de meest avontuurlijke activiteiten. “We verwelkomen hier al jaren tal van groepen die komen genieten van een leuke actieve dag in de gezonde buitenlucht”, steekt schepen van Sport Habib El Ouakili van wal. “Bewegen in openlucht is gezond: je krijgt meer zuurstof en meer vitamine D binnen, je verhoogt het mentale welzijn,.. In deze pandemie wordt buiten sporten trouwens ook sterk aangeraden. Reden genoeg voor ons om de deuren van Action Park Kiewit het hele jaar lang open te zetten.”

 

Het Hasseltse sportcomplex zal dus niet meer sluiten tussen 11 november en 1 maart. El Ouakili: “We blijven vanaf nu in deze periode open en voorzien een aangepast winteraanbod voor onze bezoekers. Omwille van veiligheidsredenen sluiten we enkele toestellen maar we introduceren wel 6 gloednieuwe activiteiten.”

 

Ganzenbord XL

We spelen levend ganzenbord. De teams gooien om de beurt met de reuzedobbelsteen. Afhankelijk van de kleur en het aantal ogen dat je gooit, mag jouw gans vakjes vooruit, achteruit en voert je team een doe-opdracht uit. Het team dat als eerste de finish bereikt, is de winnaar!

 

Survival skills

We trekken erop uit en bouwen een megazot, superdeluxe, keivet kamp met schuilplaats. We bouwen een droomhut met wat we vinden in de natuur. Je leert vuur maken met enkel natuurlijke materialen. Eens je vuurtje brandt, halen we de ingrediënten boven voor een smakelijke afsluiter.

 

Tafelvoetbal XL

Het leuke, sportieve tafelvoetbalspel, maar mét levende voetballers! Je zit vast aan de “stangen” binnen de boarding. Door een schuifsysteem kun je gemakkelijk heen en weer schuiven. Treed binnen in onze mooie voetbalarena! Scoor jij met je team de meeste doelpunten?

 

Aquarollers

Altijd al eens willen lopen op het water? In deze reusachtige dubbelwandige cilinder is samenwerking en coördinatie van groot belang. Geraakt jouw team het snelst voorbij de hindernissen op het waterparcours?  Waterpret verzekerd! En we houden het allemaal lekker droog!

 

Outdoor Escaperoom

We sluiten je op in ons park en schotelen je net als bij een klassieke escaperoom allerlei soorten hersenkrakers voor. Maak gebruik van al de talenten van je groep om samen alle breinbrekers en sportieve opdrachten tot een goed einde te brengen. Kan jouw team de code binnen de opgegeven tijd kraken? Deze activiteit neemt minimum een half dagdeel in beslag.

 

Padel

Je maakt kennis met de energie en het plezier van padel, een unieke racketsport die het beste van tennis en squash combineert. Een initiatie padel neemt 1,5 u in beslag. Er wordt een toeslag aangerekend van 25€ per gereserveerd terrein, materiaal inbegrepen.

 

 

                                                 Reserveren voor Action Park Kiewit kan via www.hasselt.be/actionpark

Over de Auteur

Vooruit Hasselt

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant