Nieuws

LOKAAL: Nieuwe gezichten versterken Vooruit Mechelen

Vooruit Mechelen

Wednesday 25

October 2023 12:00

Vooruit Mechelen blijft groeien. Steeds meer Mechelaars sluiten zich aan bij de sociaal en positief geïnspireerde beweging. En dat uit zich ook in de mandatarissen. Naast de vaste waarden in de gemeenteraad, wordt Vooruit Mechelen sinds deze week in verschillende andere organisaties vertegenwoordigd door nieuwe gezichten. “Met Sabe De Graef en Ilse Verbruggen hebben we twee nieuwe sterke Mechelse vrouwen die onze rangen vervoegen en vanuit hun kennis en interesse mee aan het beleid willen bouwen. Daarenboven zal Seppe Vriens, de drijvende kracht achter ons Mayday-festival, zijn organisatorische talenten ten dienste stellen van MechelenFeest als nieuw lid van de Raad van Bestuur. De kennis en het engagement van deze drie sterke stemmen, zullen onze stad mee vooruit doen gaan,” zo stelt fractieleider Thijs Verbeurgt.

Met Sabe De Graef (34), juriste van opleiding, als vertegenwoordiger in Energiepunt, het Mechelse aanspreekpunt voor iedereen die met vragen zit rond energiebesparing, kies Vooruit voor stevige inhoudelijke versterking inzake sociaal klimaatbeleid. Ilse Verbruggen (44), die werkzaam is bij Solidaris, de socialistische mutualiteit, zal zich dan weer vanaf heden volop inzetten om de betaalbaarheid van de sportvoorzieningen in Mechelen te garanderen als lid van de raad van bestuur van AGB SAM. Seppe Vriens (25), nu reeds voorzitter van Vooruit Mechelen en een organisator in hart en nieren, zal de zorgen en noden van de Mechelse eventorganisatoren in onze stad verwoorden binnen de raad van bestuur van MechelenFeest om er zo voor te zorgen dat onze stad levendig en leefbaar blijft.

 

“Onze beweging groeit elke dag, ook in Mechelen. Steeds meer Mechelaars willen meebouwen aan een betaalbare, zorgzame en toegankelijke stad voor iedereen. Een stad die iedereen kansen biedt. Met deze drie nieuwe stemmen, versterken en verbreden we als Vooruit ook vanuit de oppositie onze impact in het beleid van de stad. Door kritisch maar constructief mee te bouwen aan de stad waar iedereen zich opnieuw thuis voelt,” aldus Thijs Verbeurgt.


Ga naar Vooruit Mechelen
Over de Auteur

Vooruit Mechelen

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant