Nieuws

Vooruit Haaltert Groepsaankoop stookolie

Lisa Houtman

Schepen

Monday 12

September 2022 12:41

Geïnteresseerde inwoners van Groot-Haaltert kunnen via Vooruit Haaltert laten weten hoeveel liter stookolie zij wensen te bestellen voor levering begin oktober 2022.

Vooruit bundelt al deze engagementen en vraagt vervolgens aan verschillende leveranciers om een offerte in te dienen voor de totale hoeveelheid.
Aan de leveranciers wordt een korting op de wettelijk bepaalde dagprijs tijdens de dag van de bestelling gevraagd. Op die manier kunnen de ingediende offertes gemakkelijk worden vergeleken en kan de opdracht worden toegewezen aan de leverancier die de hoogste korting biedt.


Wat is de rol van Vooruit Haaltert?
Vooruit coördineert, informeert en stuurt dit project.
Vooruit neemt geen verder engagement, noch ten aanzien van de inwoners, noch ten aanzien van de leverancier.
Zodra de leverancier is aangeduid, zal Vooruit alle deelnemende inwoners hiervan onmiddellijk per brief op de hoogte brengen. De deelnemende inwoners staan zelf in voor de toegang tot de opslagtank en de betaling aan de aangeduide leverancier. Vooruit staat dus enkel in voor de prijsvraag en komt niet meer tussen na de aanduiding van de leverancier.


Wat is het voordeel van een gezamenlijke aankoop?
Door samen aan te kopen wordt de bestelhoeveelheid gebundeld waardoor er van de leverancier een ruime korting kan worden verwacht.

Deelnemen?
Schrijf tot ten laatste zaterdag 1 oktober 2022 in voor een bestelling van minimum 500 liter. U verbindt zich uiteraard voor uw bestelling en de betaling ervan.

Je kan bestellen via [email protected] met volgende gegevens:

- Naam
- Adres
- Telefoon / GSM
- Gewenste aantal liter stookolie
- Vermeld of uw opslagtank al dan niet bereikbaar is bij afwezigheid.


Let op: wie extra’s of additieven wenst bij zijn mazout, moet dit afzonderlijk bij de levering vragen en betalen. De mazoutactie geldt enkel voor gewone mazout (gasolie verwarming) !

Heeft u vragen?
Bel of mail gerust via 0496 69 34 70 – [email protected]

Over de Auteur

Lisa Houtman

Schepen

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant