Nieuws

LOKAAL: Kalmthout - Voor(uit)Avond

Vooruit Kalmthout

Tuesday 02

April 2024 17:46

Op dinsdag 30 april vieren we de vooravond van het 1-meifeest in ons Volkshuis van Kalmthout. Het wordt een een gezellige Voor(uit)Avond. Je kunt er wat eten, drinken, genieten van live optredens. En enkele kopstukken tref je er ook wel aan voor een babbel.

In de zaal kun je op krachten komen met een heel democratische en vooral lekkere spaghetti naar keuze. Vanaf 18 u. tot 21 u. staat onze chef-kok Bartolino met zijn familiale ploeg garant voor kwaliteit. Vanaf 19 u. is er live muziek en ambiance in het café. Madam Fred (alias Freija D’Hondt) zorgt voor een muzikale opkikker. De boys Casserole Fermer vullen vanaf 21 u.  het café akoestisch met schwung en energieke nummers.

Het optreden in het café is natuurlijk gratis. Wil je ook genieten van de spaghetti, schrijf dan aub in via onze penningmeester [email protected] Inschrijven voor 24 april is de boodschap 😄

We kijken er naar uit, om ons klaar te stomen voor een strijdvaardige 1 mei. Dan kun je in de voormiddag misschien naar de stoet in Antwerpen? In de namiddag gaan we lekker vieren en BBQ-en bij de kameraden in Essen.


Ga naar Vooruit Kalmthout
Over de Auteur

Vooruit Kalmthout

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant