Nieuws

Lokeren. Ron Van Kersschaver zal lijsttrekker zijn voor Vooruit in 2024: ‘Hoog tijd voor een beter beleid in onze stad’

Vooruit Lokeren

Thursday 02

March 2023 15:48

 RoodTo24 

Vooruit Lokeren schuift voorzitter en gemeenteraadslid Ron Van Kersschaver (33) naar voren als lijsttrekker. ‘We kiezen resoluut voor een sterk sociaal programma, met maar één doel: van Lokeren de beste stad van Vlaanderen maken’, klinkt het resoluut bij de kersverse lijsttrekker

Met de beslissing om Van Kersschaver aan te duiden als lijsttrekker, wordt ook de samenwerking met Groen stopgezet. In 2024 gaan beide partijen dus elk hun eigen weg. “Vooruit Lokeren is de afgelopen jaren een brede beweging geworden, die net als Lokeren, in volle groei is. Die groei willen we verder uitwerken door de kiezer de zuivere keuze te geven voor een sterk sociaal programma.”, zegt Ron Van Kersschaver. 

‘We trekken in 2024 met een gemotiveerde ploeg socialisten naar de kiezer. De drive is er om een sterk resultaat neer te zetten en de ambitie is om in de volgende bestuursperiode deel uit te maken van een vernieuwd stadsbestuur. Iedereen die hieraan wil meewerken is welkom bij onze beweging’, klinkt het bij Lokerse afdeling.

‘Met Vooruit willen we op een nieuwe manier aan politiek doen met maar één belang: het belang van elke inwoner van Lokeren. we willen samen met de inwoners van onze stad over alle beleidsthema’s ideeën uitwerken tot echte oplossingen. We nodigen dan ook alle Lokeraars en Moerbekenaars uit om hier met ons over na te denken.’ besluit Ron Van Kersschaver.


Ga naar Vooruit Lokeren
Over de Auteur

Vooruit Lokeren

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant