Nieuws

LOKAAL: Dag van de onthaalouder

Team Vooruit

Tuesday 12

October 2021 15:19

Via deze weg willen we de onthaalouders en kinderverzorgers bedanken voor de manier waarop jullie met heel veel enthousiasme onze kinderen en kleinkinderen opvangen. Niet enkel vandaag natuurlijk, maar elke dag van het jaar.

Jullie helpen onze kinderen groeien en bloeien. Jullie zijn er elke dag voor hen; bij elk pijntje, tijdens het knutselen, als ze nood hebben aan een knuffel, als ze geen zin hebben in groene groenten of als ze vechten tegen de slaap. Zoals alle mama’s en papa’s weten; dat is geen evidente job. En de afgelopen coronaperiode was het allesbehalve vanzelfsprekend. Supermannen- en vrouwen zijn jullie!

Elke dag zorgen jullie vol enthousiasme en boordevol energie dat een dagje in de opvang een feest is. Daar zetten wij vandaag -en alle dagen van het jaar- onze hoed voor af en doen we een dikke buiging. Wat we vandaag willen zeggen aan alle hardwerkende superhelden van de kinderopvang: een dikke dankjewel. In naam van alle mama’s, papa’s, oma’s en opa’s, maar vooral in naam van die kleine bengels die elke dag op jullie kunnen rekenen!


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant