Nieuws

LOKAAL: 16 Gentse socialisten verkiesbaar op 9 juni!

Vooruit Gent

Tuesday 30

January 2024 20:53

Negenduust represent! 16 Gentse socialisten staan op de Oost-Vlaamse lijsten voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen op 9 juni. Meer nog, Gent is troef bovenaan de lijsten: Freya Van den Bossche trekt de Vlaamse lijst, Joris Vandenbroucke trekt de federale lijst!

Burak Nalli (lid van het BCSD) staat op plaats 2 op de Vlaamse lijst; op die lijst staan ook Frederik Sioen (5), Veerle Baert (14), Nathalie Dullemont (18) en fractieleider in de provincieraad Bruno Matthys (26). Bij de opvolgers staat onze voorzitter beweging Joachim Bodere op 2, fractieleider in de gemeenteraad Sven Taeldeman op 16.

Op de federale lijst staan ook Emine Gül Isçi (4) en Abdil Tapmaz (16); onze schepenen Astrid De Bruycker (19) en Rudy Coddens (20) duwen de lijst. Bij de opvolgers staat Sabena Donkor op 4.

Op de Europese lijst tot slot staat gemeenteraadslid Karin Temmerman op 12; bij de opvolgers staat Clara Calis op 7.

“Wij willen hardwerkende mensen opnieuw vooruit doen gaan. De gewone dingen weer mogelijk maken. Dat is onze inzet voor 2024. Dat is waar wij socialisten voor blijven strijden. Het is tijd om de stilstand te doorbreken. Voor betaalbaar wonen, het beste onderwijs en beter openbaar vervoer. Voor uw koopkracht en uw gezondheid. Overal waar extreem-rechts aan de macht is, gaat het welzijn van de mensen en de vrijheid achteruit. Dus: op 9 juni is het Vooruit. Of het is achteruit. Kies maar.”

 

Alle standpunten van Vooruit vind je via deze link


Ga naar Vooruit Gent
Over de Auteur

Vooruit Gent

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant