Nieuws

LOKAAL: INSCHRIJVEN - Vooruit Oostende BEWEEGT: De fiets op met John - 18 juli 2021

Team Vooruit

Monday 05

July 2021 16:14

Vooruit Oostende gaat meer bewegen. Letterlijk dan! En we willen dat jij mee doet.

Op zondag 18 juli springt John Crombez op zijn fiets voor een gemoedelijke fietstocht van 60 km. We starten om 10.00 uur aan café ‘t Verschil, Dr. E. Moreauxlaan 101, 8400 Oostende. Op de middag houden we halt voor een picknick (eigen lunch of picknickmand aan 15 euro) en een boerderijbezoek (vrijblijvend). Omstreeks 17.00 uur zijn we terug op den Opex.

 

 

De fietstocht kost 5 euro. Begeleiding, verzekering en een drankje in de namiddag zijn in deze kostprijs inbegrepen. Let wel, gezien de Corona-omstandigheden beperken we het aantal deelnemers tot 50 fietsers. Vooraf inschrijven én betalen is dan ook verplicht.

Goesting om mee te fietsen? Schrijf je hier dan snel in! 

Om de picknick compleet te maken kun je voor 15 euro een picknickmand bestellen met 100% West-Vlaamse producten. De mand is gevuld met dagverse broodjes en verschillende soorten beleg (Diksmuideling natuur, gekookte ham, boerenpaté, hoofdvlees, vleesbrood, hoeveboter, confituur), een gekookt eitje, yoghurt & seizoensfruit en twee drankjes (appelsap, koffie of bier). Uiteraard kun je ook in eigen lunch voorzien.

Je inschrijving is pas geldig na betaling. De mail met de betalingsgegevens volgt na je digitale inschrijving. Kijk zeker eens je spambox na mocht je niets ontvangen hebben.

Heb je vragen? Dan kan je terecht op oostende@vooruit.org of bij Peter Desnerck op 0486 72 58 21

Tot dan?!

------------

En we hebben nog meer op de agenda staan. Noteer alvast zondag 15 augustus in de agenda. Dan gaan we wandelen met John. Details volgen!


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Team Vooruit

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant